Мъжът на здравната министърка Асена  Сербезова - Петър не доктор,

...
Мъжът на здравната министърка Асена  Сербезова - Петър не доктор,
Коментари Харесай

Мъжът на здравната министърка продава часовници против хъркане

Мъжът на здравната министърка Асена  Сербезова - Петър не лекар, както се твърди по медиите,  а върти бизнес. Той продава супер капки за очи, импортирани от Русия, а преди време е снабдявал медицински кабинети с масажори и часовници срещу хъркане, писа Галерия. Сред упоритостите му е да внася най-съвременна здравна техника непосредствено братушките.
 

 Явно бизнесът му процъфтява, тъй като той показва много разточителен метод на живот, а пандемията въобще не му е попречила да отпразнува с шумно празненство 50-годишния си празник през октомври предходната година. Тузарската му женитба със здравната министърка на 7-и септември предходната година също е по този начин обилна и по разсипничество конкурира сполучливо венчавките на олигарсите.

 

Петър Сербезов кара първокласна лимузина Mercedes обожател е на хубавите и скъпи часовници и на фамозната швейцарска марка Rolex. 

В интернет са публикувани негови фотоси по бански на морето и в спалнята му, на които пъчи мускули и показва тяло на Аполон. Явно поради това и професор Сербезова се влюбва на мига в него. Тя споделя, че щастието в персонален проект се отразява добре и на работата й.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР